Magazin BicicleteMagazin Biciclete

0
Cos de Cumparaturi : 0 RON

Aveti 0 produse in cosul de cumparaturi.

Subtotal: 0 RON
Vezi cos de cumparaturi

 Penny board electric RIDGE Skateboards 27 EL1

Mai multe imagini

Penny board electric RIDGE Skateboards 27 EL1

Oamenii doresc sa se dea pe skateboarduri de calitate buna, la un pret rezonabil, asa a gandit Ridge Skateboards inceputurile afacerii intr-o barca mare portocalie in nordul Angliei, cu multa pasiune si determinare, prin repetate incercari a ajuns acum sa livreze camioane de placi si skateboarduri in toata Europa si in lume.

Specificatii tehnice:

Ridge are ca obiectiv crearea celor mai bune cruisere din lume

Combinand dragostea fata de skateboarding si experienta in productia de cruisere si adaugand ultima tehnologia in domeniu a rezultat EL1 - cel mai cool mijloc de transport.

EL1 are butucul motorului in roata, de aceea cantareste cu totul 3,5 kg, adica avem de a face cu unul din cele mai usoare skateboarduri electrice din lume, partea electrica este ascunsa sub deck, aproape invizibila.

Lipsa curelelor si a altor angrenaje face ca frecarea si zgomotul sa dispara, si asa isi mentine si viteza mai mult timp si bateria are o durata de viata mai lunga.

In absenta puterii bateriei poate fi actionat ca orice skateboard.

EL1 porneste electric din pozitia oprit si aceasta este o inovatie in domeniu, de asemenea intretinerea si reparatiile sunt mult mai usor de efectuat.

Are doua sisteme de viteze, pentru incepatori si avansati. O raza de actiune de 10 km si un ciclu de incarcare de numai doua ore a bateriei, o viteza maxima de 16km/h. Deckul de 27 inch asigura manevrabilitate si usurinta de purtare in afara strazii, incinte sau in mijloace de transport in comun. Roti de 70mm diametru si duritate medie 90A pentru rulaj fin pe carosabil.

Alte specificatii: wireless remote, garantie 1 an la componente, 500 de cicluri de incarcare a bateriei.

Stoc: In stoc

Special Price: 1890 RON

TVA inclus

Garantie: 12 luni

Caracteristici

Grupa generica

Model RIDGE Skateboards 27 EL1

Specificatii biciclete

Marime 69 x 20 cm
Culoare Negru/Verde

Categorii biciclete

Producator Ridge Skateboards
Destinatie Adulti / Copii

ECHIPAMENT SPORTIV

DESTINATIA Electric

Comentarii:

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii.