Magazin BicicleteMagazin Biciclete

0
Cos de Cumparaturi : 0 RON

Aveti 0 produse in cosul de cumparaturi.

Subtotal: 0 RON
Vezi cos de cumparaturi

 Bianchi Impulso Pro Gravel Carbon GRX600 1x11

Mai multe imagini

Bianchi Impulso Pro Gravel Carbon GRX600 1x11

Marimile 50 si 54 cm disponibile in Italia la livrare in 10 zile pe comanda

Specificatii tehnice:

Gravelul este o noua filozofie de ciclism, care combina performanta si stilul, adrenalina si dragostea pentru natura. Impulso Pro pune accentul pe viteza. Aceasta este o bicicleta pentru a debloca fiorul pur al miscarii rapide pe sosea si in off-road si pentru a va aprinde pasiunea pentru pedalat. Este alegerea potrivita pentru suprafete de pietris, pedalare competitiva si aventuri de mare viteza.

Construit pentru viteza pura, Impulso Pro, care devoreaza praful, foloseste o geometrie a cadrului care creeaza o plimbare super-responsiva si rigida, cu toate semnele distinctive ale pedigree-ului de curse al lui Bianchi. Cadrul este construit cu tuburi de carbon complet, supradimensionate in zonele cheie - si cantareste doar 1.100 g. Rezultatul este un design de cadru minimal si usor, care arata si pedaleaza ca un cursier pursange. Pune puterea pe asfalt sau absorbi praful pe singletrack - daca pedalezi in forta si ai nevoie de raspuns rapid in sprinturi, aceasta este bicicleta Bianchi gravel ideala pentru tine.

O bicicleta gravel distractiva, rapida si receptiva, Impulso Pro te va impinge sa gasesti limitele performantei tale. Cu frane cu disc de mare putere, anvelope de 700x37 mm si o furca eleganta, Impulso Pro este o bicicleta de curse rapida pentru amatorii de adrenalina cu aspiratii pe mai multe suprafete.

Fibra de carbon usoara Impulso Pro preia performanta record a ingineriei Bianchi si o aplica curselor cu pietris.

Transmisia lina a puterii incepe cu triunghiul din spate. Triunghiul din spate Impulso Pro este rigid, oferindu-va un cadru reactiv si agil, potrivit atat pentru sprint, cat si pentru croaziera.

Bianchi Impulso Pro permite un spatiu liber mare pentru anvelope (compatibil cu 700×38) pentru a oferi un control mai mare atunci cand conduceti. Anvelopele mai late va permit sa rulati presiuni mai mici, oferind aderenta superioara pe o varietate de terenuri.

Nu pierdeti wati cu cadrul din carbon super-rigid al lui Impulso Pro. Rigiditatea la torsiune si laterala asigura o transmisie superioara a puterii fara a pierde o picatura de energie.

Estetica moderna si liniile contrastante ascutite sunt completate de doua culori elegante. O alegere de nuante traditionale celeste sau deschise si inchise de verde care descriu lumea naturala cu care interactioneaza bicicleta. Furca are o suprapunere vizibila din fibra de carbon si afiseaza emblema distincta de vultur a lui Bianchi pe ambele parti.

Bianchi Impulso Pro este disponibil in sase dimensiuni de cadru (48-50-52-54-56-58), facand performanta rapida la gravel accesibila tuturor.

Stoc: In stoc

Special Price: 15990 RON

TVA inclus

Garantie: 24 luni

Caracteristici

Grupa generica

DOMENIU Race

Specificatii biciclete

Cadru Impulso Pro carbon disc brake flat mount
Furca Bianchi full carbon disc, 1.5- 1.1/8, flat mount
Jante Velomann disc 700c 622-21, 24mm profile, tubeless
Angrenaj Shimano FC-RX600, GRX, 11-speed, 2-pcs FC, 40T w/o
Butuc Pedalier Shimano BB-RS500-PB, press fit
Manete schimbator Shimano GRX 600 11sp Hydraulic disc brake
Ghidon Velomann RA68A Aluminum 6061, reach 70mm, flare an
Pipa Velomann ST182A, Alloy 6061, raise +/ - 7°, height
Cuvete Fsa Orbit C-40-ACB ; NO.42/ACB, Sealed ACB Bearing
Frana Fata Shimano BR-RX400, hydraulic disc brake, flat mount
Frana Spate Shimano BR-RX400, hydraulic disc brake, flat mount
Butuc Spate Formula RX-300 road disc, 6-Bolt, J-Bend, thru-axl
Anvelope Riddler Comp 700 x 37c, 30tpi Casing

Categorii biciclete

Producator Bianchi

Comentarii:

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii.