Magazin BicicleteMagazin Biciclete

0
Cos de Cumparaturi : 0 RON

Aveti 0 produse in cosul de cumparaturi.

Subtotal: 0 RON
Vezi cos de cumparaturi

 Tirbuson Campagnolo Big Corkscrew Satin

Mai multe imagini

Tirbuson Campagnolo Big Corkscrew Satin

BIG - THE CORKSCREW: o bijuterie a culturii si designului italian.

Semnatura artizanilor de la Campagnolo confera tirbusonului o personalitate unica, aparte. Fiecare etapa a fabricatiei este realizata la Vicenza, in mainile celor care de ani de zile si-au pus amprenta pe produsele Campagnolo.

Specificatii tehnice:

Materialele de inalta calitate si finisajele realizate cu atentie scot in evidenta acest produs, fiecare piesa compnenta are o parte din sufletul brandului Campagnolo. Regasim in el mostenirea suruburilor din angrenajul anilor 70 Super Record un element nelipsit din preajma marilor ciclisti Merckx, Indurain sau Gimondi.

Un clopot telescopic autocentrant pozitioneaza surubul exact pe mijlocul dopului si prin invartire nu se abate de la aceasta traiectorie, cele doua leviere asigura o extragere usoara si fina a dopului,. Aceasta inseamna ca sticla nu este agitata deloc, si sedimentele specifice vinurilor vechi nu sunt deranjate, in plus surubul are un asa design incat niciodata nu va trece complet prin toata lungimea dopului, prevenind astfel alterarea vinului cu parti de dop.

Un om creativ

Cu intuitia sa iesita din comun in domeniul mecanicii, Tullio Campagnolo practic a rescris istoria bicicletelor moderne si iata ca nu s-a oprit aici. Creativitatea sa nu cunostea limite si ajungea in domenii diverse, cele mai bune idei ale sale fiind folosite si acum. Si iata ca in anul 1966, Tullio are o alta sclipire de geniu, asa cum a fost cand a inventat Quick release-ul in 1927.

Inceputul povestii

Probabil ca in timp ce toasta o victorie sau era doar la un pahar de vin cu un alt campion s-a ranit la mana in timp ce desfacea o sticla de vin. Aceasta nu numai ca i-a declansat furia, insa in acelasi timp flerul sau creativ s-a pus pe treaba..

Primul tirbuson

I-a luat doar cateva minute sa creeze in nou model de tirbuson, unul care peste ani avea sa devina un adevarat obiect de cult sau piesa de baza pentru colectionari. Aceasta a fost procesul de nastere a tirbusonului Campagnolo BIG CORKSCREW.

Perfectiunea mecanica

Tirbusonul BIG de la Campagnolo este o veritabila bijuterie a mecanicii, in ciuda schimbarilor mici de aspect de-a lungul anilor, cu radacini adanci in lumea ciclismului de performanta.

Astazi acest tirbuson este un articol in care atentia pentru realizarea celui mai mic detaliu este elementul de baza, inca realizat 100% in Italia. In anul 2013, pentru a celebra cea de-a 80-a aniversare a lui Campagnolo, designul a fost imbunatatit cu un strat nou de crom pentru o fiabilitate si folosinta indelungata.

Stoc: La comanda

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Acest produs nu este in stoc si nu se poate comanda.

Garantie: 12 luni

Caracteristici

Grupa generica

Model BIG Corkscrew

Categorii biciclete

Producator Campagnolo
Destinatie Timp liber

Comentarii:

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii.