Magazin BicicleteMagazin Biciclete

0
Cos de Cumparaturi : 0 RON

Aveti 0 produse in cosul de cumparaturi.

Subtotal: 0 RON
Vezi cos de cumparaturi

 BICICLETA CUBE ANALOG Grey Red 2018 27.5

Mai multe imagini

BICICLETA CUBE ANALOG Grey Red 2018 27.5

Te-a prins microbul mountainbike-ului? Atunci o sa gasesti partenerul perfect in Analog. Cadrul foarte calitativ din aluminiu, manevrabilitatea echilibrata si raspunsul rapid completeaza pachetul perfect pentru a te bucura de potecile preferate. Indiferent daca alegi 27,5 sau 29, iti vei gasi varianta potrivita datorita sistemului Size Split. Fiecare varianta este croita ergonomic pentru o oferi o experienta captivanta si dinamica la o valoare incredibila. Cu transmisia Shimano 3x9, franele disc hidraulice puternice si performanta asigurata de furca cu suspensie Rock Shox, ai tot ce iti trebuie pentru a explora in off-road atat de departe cat te duce curiozitatea.

Specificatii tehnice:
Forma complexa a tevilor cadrului Analog a fost proiectata astfel incat sa fie usoare dar foarte rezistente - am putut obtine formele zvelte prin tehnologia noastra de formare Advanced Mechanical Forming. Montantii de disc simpli si eleganti sunt parte integranta din constructia speciala a cadrului pentru frane disc, integrarea cablurilor in cadru si finisarea cu vopsea durabila va asigura ca aceasta bicicleta isi va pastra aspectul grozav de-alungul anilor de utilizare in off-road. Agile Ride Geometry ii ofera manevrabilitatea, vivacitatea, stabilitatea si confortul pe care il astepti de la un hardtail CUBE, indiferent cum il folosesti.

Tehnologii specifice Cube prezente:

Advanced Mechanical Forming

Cu aceasta tehnologie putem deforma diferite tuburi ce fac parte din cadru, astfel optimizandu-le rezistenta si rigiditatea fara a fi necesara sudura care afecteaza materialul. Acest procedeu reduce numarul de suduri necesare, reduce greutatea si creste durabilitatea.

Agile Ride Geometry

Am rulat o multime de teste pentru a dezvolta geometria Agile Ride pentru bicicletele noastre cu roti mari 27.5inch si 29inch. Trei detalii foarte importante dau caracterul foarte agil al bicicletelor Cube cu aceasta geometrie: crescand offset-ul furcii (rake, distanta dintre axul head tube si axul rotii) am putut obtine aceeasi manevrabilitate ca la un 26er fara sa trebuiasca micsorat head angle (unghiul head tube cu verticala), totusi am mentinut un generos spatiu de siguranta (clearance) pentru roata de fata. In al doilea rand am scurtat chain stay-urile fara a afecta unghiul tijei de sa (seat angle). Am inventat si patentat o solutie pentru a monta schimbatorul de foi pentru a avea mai mult spatiu (clearance) pentru anvelopa mentinand unghiul tijei de sa la un nivel conventional, ceea ce duce la o pozitie ideala indiferent de inaltimea biciclistului. Toate astea duc la o pozitie naturala, fiecare montainbiker se va simti imediat acasa alaturi de Cube 27.5 si 29er.

Aluminium Lite

Aluminiul 6061 necesita un tratament termic pentru a deveni produs finit. Este un material rigid, rezistent la coroziune, rezistent la stres, perfect pentru fabricatia tuburilor usoare si rigide.

Frame Safe System

Pentru a proteja cadrele din aluminiu, ele sunt construite cu ureche de schimbator detasabila. Filetul de montare se afla in ureche si nu direct in cadru. In cazul unui accident, urechea poate fi inlocuita usor si rapid cu una noua.

Easy Mount Kickstand

Easy Mount Kickstand este un nou sistem proiectat de Cube. Baza cricului se monteaza pe o placuta integrata in cadru si se fixeaza cu un surub de la un capat la celalalt. Acest sistem este foarte solid si rigid datorita suprafetei mare de contact.

Integrated Cable Routing

Trecerea cablurilor prin interiorul cadrului ofera multe avantaje: cablurile sunt protejate de noroi si au o viata mai lunga, lipsa camasilor inseamna greutate mai mica si un design elegant si curat.

Wet Paint Surface

Pe cadrele din aluminiu periat sau lustruit si pe cadrele HPC din carbon, toate logo-urile si grafica sunt aplicate in vopsea multi-strat. Folosim aceasta metoda in principal pentru a reduce greutatea.

Stoc: La comanda

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Garantie: 24 luni

Caracteristici

Grupa generica

Model Cube Analog

Proprietati

Masa 13,8 kg

Specificatii biciclete

Cadru Aluminium Lite, AMF, Internal Cable Routing
Furca Rock Shox XC 30 TK Coil, 100mm, Remote
Jante CUBE SD20, 32H, Disc
Butuc Fata Shimano HB-TX505 QR, Centerlock
Angrenaj Sram SX Eagle™ Powerspline, 32T, 175mm
Lant Sram SX Eagle™
Schimbator fata nu are
Schimbator spate Sram SX Eagle™, 12-Speed
Manete schimbator Sram SX Eagle™ Trigger
Ghidon CUBE RISE TRAIL BAR 680 mm
Mansoane CUBE Performance Grips
Pipa CUBE Performance Stem Pro, 31.8mm
Cuvete FSA No.10, Semi-Integrated
Frana Fata Shimano BR-MT200, Hydr. Disc Brake (160/160)
Manete frane BR-MT200
Tija sa CUBE Performance Post, 27.2mm
Frana Spate Shimano BR-MT200, Hydr. Disc Brake (160/160)
Pinioane Shimano CS-HG300, 12-36T
Butuc Spate Shimano FH-TX505
Colier Sa CUBE Varioclose, 31.8mm
Anvelope Schwalbe Smart Sam Active, 2.25

Categorii biciclete

Producator CUBE

ACCESORII BICICLETE

MARCA/PRODUCATORUL CUBE

ECHIPAMENT SPORTIV

DESTINATIA MTB CROSS COUNTRY

Comentarii:

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii.