Magazin BicicleteMagazin Biciclete

0
Cos de Cumparaturi : 0 RON

Aveti 0 produse in cosul de cumparaturi.

Subtotal: 0 RON
Vezi cos de cumparaturi

 Pantofi NORTHWAVE ROAD Fahrenheit GTX

Mai multe imagini

Pantofi NORTHWAVE ROAD Fahrenheit GTX

Materialul termoplastic imbogatit cu pulbere de carbon combinat cu cauciuc natural conduc la rezultate de top in lejeritate si un maxim de rezistenta la alunecare chiar si in conditii deosebite.

Specificatii tehnice:

Tehnologia Gore-Tex

Northwave a lansat pentru prima oara in exclusivitate pantofii de ciclism cu tehnologia Gore-Tex. Membrana Gore-Tex garanteaza atat o protectie totala la apa dar si o respiratie superioara a piciorului.Toate acestea conduc la un confort optim in timpul activitatii sportive in anumite conditii atmosferice si anumite sezoane. Microclimatul care se creeaza in interiorul pantofului permite parcurgerea a chiar celor mai lungi sesiuni de antrenament fara a afecta sau suprasolicita piciorul. Northwave si WL Gore formeaza un parteneriat capabil sa invinga toate exigentele tale.

Talpa NRG Air Carbon

NRG Air Carbon furnizeaza o rigiditate superioara gratie unui amestec de nylon si fibra de sticla amestecat cu carbon. In plus la fel ca orice talpa din colectia pantofilor de strada este dotat cu un sistem de ventilare patentat Airflow System. Sistemul de ventilare favorizeaza circulatia unui flux optim de aer atat la intrare cat si la iesire.

Speed Lace System

Sistemul de inchidere Speed Lace System, rapid si functional, permite o perfecta strangere pe picior.Sistemul functioneaza prin tragerea siretului si impingerea mecanismului de plastic catre baza piciorului blocand automat siretul pe pozitia strans. Pentru relaxarea siretului se elibereaza mecanismul prin tragerea acestuia in pozitia superioara piciorului.

Talpa: material fibra de sticla cu ranforsari NRG carbon. Partea de sus este din material GoreTex (rezistent la apa si respira), membrana Pique, Calcaie ultra Y. Inchidere: SLS+arici. Brant: G.T.X. special. Culoare: negru.Este recomandat pentru a fi utilizat in intervalul de temperaturi de -10 si +15 grade

Stoc Optiune Pret Cumpara

Garantie: 1 luni

Caracteristici

Grupa generica

Model PANTOFI CICISM NORTHWAVE FAHRENHEIT GTX ROAD

Categorii biciclete

Producator NORTHWAVE

ECHIPAMENT SPORTIV

DESTINATIA Road

Comentarii:

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii.

Produse asemanatoare