Magazin BicicleteMagazin Biciclete

0
Cos de Cumparaturi : 0 RON

Aveti 0 produse in cosul de cumparaturi.

Subtotal: 0 RON
Vezi cos de cumparaturi

 Pantofi NORTHWAVE ROAD REVOLUTION 2 39 negru

Mai multe imagini

Pantofi NORTHWAVE ROAD REVOLUTION 2 39 negru

Specificatii tehnice:

Rigiditate talpa: 12

Regular Fit

Masuri: 38-48 (disponibile si marimi intermediare) o Talpa: Morph Carbon 12 AAS cu insertie de carbon, performanta ridicata, talpa extrem de rigida si, totodata, usoara. Potrivire ergonomica pe bolta piciorului (Anatomical Arch Support(TM)) o Parte superioara: constructie BioMap dintr-o singura bucata, potrivire perfecta si confortabila, protectie integrata pentru calcaie. Nanoperforatii pentru aerisirea piciorului si aerodinamica o Inchidere: catarama dubla micrometrica SLW2 o Brant: Performance Pro o Masa: 312 g o Model pentru performante serioase si competitii, ideal pentru profesionisti.

FIT Partea superioara a majoritatii pantofilor Northwave a fost creata dupa analizarea mai multor sute de picioare in decursul mai multor zeci de ani rezultand latimea Regular Fit. Pentru laba piciorului cu o latime mai mare s-a ales varianta Wide Fit. Varianta Wide Fit pentru modelul de cursiera si MTB este optiune disponibila pentru anumite variante, fata de Regular Fit fiind mai lat cu 5 mm. Pentru pantofii All Mountain Fit, latimea este cu 4 mm mai mare, iar pentru varianta de dama Woman Fit, latimea este cu 5 mm mai mica.

MORPH CARBON 12 AAS

Talpa extrem de rigida si, totodata, usoara, cu insertie din carbon. AAS (Anatomical Arch Support(TM)) potrivirea ergonomica pe bolta piciorului ajuta la intarzierea aparitiei oboselii piciorului iar insertia in talpa a carbonului in zona pedalei, asigura transferul energiei de pedalare la cel mai bun nivel. Elementul TPU flexibil integrat intre talpa si partea superioara completeaza cu succes caracteristicile rigide a carbonului, pentru ca acest model sa aiba caracteristici de invidiat si pe distante lungi.

BIOMAP UNIBODY

Model extrem de usor, construit dintr-o singura bucata, realizata din componente termosudate. Aceasta tehnologie permite utilizarea materialelor mai subtiri si reducerea numarului de cusaturi. Rezultatul final este un model extrem de confortabil, ce se muleaza pe picior, are o croiala anatomica si transfera cu randament ridicat energia aplicata pedalei.

SLW2

Buton rotativ, constructie ergonomica, confort de neegalat - o rotire si pantoful se muleaza pe picior. Multumita sistemului micrometric, strangerea partii superioare a pantofului se poate regla in pasi foarte mici. Cu ajutorul butonului cu dubla functie, sireturile pot fi slabite treptatsau dintr-o singura miscare. In caz de avarie siretul si atarama se inlocuiesc usor. Pentru protectia suplimentara a sistemului de strangere, exista si scuturi separate.

THERMOWELDED

Constructie multistrat din materiale subtiri, imbinate prin termosudura (thermowelded), cu portiuni mari de plasa integrata in zona labei piciorului. Confera o stabilitate ridicata si aerisire excelenta. Se muleaza pe orice forma de picior, este confortabila chiar si pe vreme caniculara.

PS-AAS

Din punctul de vedere al confortului, unul dintre cele mai importante criterii la pantofii de ciclism este suportul boltei piciorului. De aceea, caceasta parte este esentiala la toti pantofii Northwave, indiferent daca este vorba de modelul de top PowerShape(TM), sau despre talpa Anatomical Arch Support(TM), respectiv seria noua Flat. Poate ca nu pare, dar pe termen lung toate aceste solutii au demonstrat ca aparitia oboselii piciorului poate

Stoc: In stoc

Special Price: 590 RON

TVA inclus

Garantie: 24 luni

Caracteristici

Grupa generica

Model Revolution2

Categorii biciclete

Producator Northwave

ECHIPAMENT SPORTIV

DESTINATIA Road

Comentarii:

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii.