"/>

Magazin BicicleteMagazin Biciclete

0
Cos de Cumparaturi : 0 RON

Aveti 0 produse in cosul de cumparaturi.

Subtotal: 0 RON
Vezi cos de cumparaturi

 Set Roti Campagnolo Zonda black FW body clincher  HG11

Mai multe imagini

Set Roti Campagnolo Zonda black FW body clincher HG11

Specificatii tehnice:
Campagnolo ZONDA C17 Wheelset HG 8-11 - cele mai apreciate roti de aluminiu cu profil C17 pentru cursiera.

Renumitul model Zonda vine acum cu jante de 22,5 mm latime care accepta anvelope mai mari, crescand astfel confortul si performanta in curbe. Avem deci o janta noua cu aceeasi tehnologie Zonda, care pune roata intr-o liga aparte fata de restul rotilor din acest segment de piata. Desi janta e mai lata roata este mai usoara fata de versiunile anterioare cu mai mult de 10gr.

Tehnologia MoMag (derivata din Mounting Magnet) este prezenta si pe Zonda, profilul exterior al jentii nu are gauri pentru spite, deci banda de janta nu mai este necesara, reducand astfel masa rotii.

Jantele sunt frezate la inaltimi diferite fata la 24 - 27 mm si spatele la 27 - 30 mm.

Tehnologia Dynamic Balance prin care elemente de pe janta sunt pozitionate diametral opus este unica si permite un echilibru optim.

Spitele Campagnolo sunt din otel si au profil aerodinamic, ca numar 16 pe fata si 21 pe spate, dublate pe partea cu caseta, este prezenta tehnologia Anti-Rotation System care mentine pozitia de patrundere aerodinamica a rotii. Niplurile sunt prevazute cu tehnoliga Self-Locking - permit obtinerea aceleiasi tensiuni in fiecare spita la aceeasi strangerea a niplului, eliminand frecarea cu janta - toate acestea se traduc in performanta maxima pe toata durata de viata a rotii.

Tehnologia exclusiva Mega-G3 de impletire a spitelor pe roata spate realizeaza o perfecta si echilibrata tensionare a spitelor pe ambele parti ale rotii; se reduce stressul, creste rigiditatea transversala si transmiterea puterii catre roata; Mega-G3 elimina vibratiile chiar si in cazul ciclistilor supraponderali. Butucii au diametre diferite si mai mici fata de versiunile vechi, realizati din aluminiu cu flansa oversized, sunt mai aerodinamici si raspund mai bine la schimbarile de putere a tractiunii ciclistului.

Alte particularitati:

- pentru clincher

- caseta de pinioane pentru Shimano 8/9/10/11-sp

- butuci din aluminiu cu flansa marita pe spate

- spite de otel plate cu nipluri de aluminiu

- 16 spite dispuse radial pe roata fata

- 21 de spite pe roata spate, 14 impletite pe partea dreapta, sapte radial pe stanga privit din lateral sunt grupate cate trei - G3

- jante fara gauri pentru spite si frezare speciala, 24 mm inaltimea pe fata si 30mm pe spate

Culoare: negru

Masa 1500 gr /per


Acest set de roti nu are nevoie de banda de janta! Se livreaza impreuna cu doua axuri Campagnolo quick release QR12-BUUBFR

Stoc: In stoc

Special Price: 1950 RON

TVA inclus

Garantie: 24 luni

Caracteristici

Grupa generica

Diametru 28 inch
Model Zonda C17 black

Specificatii biciclete

Jante Perete dublu

Categorii biciclete

Producator Campagnolo
Destinatie Set roti

Comentarii:

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii.